CBS De Duif

Opent je wereld

Welkom op De Duif !

 

Het team, de leerlingen en de ouders van De Duif heten u van harte welkom op onze website.

De Duif is een kleinschalige Christelijke buurtschool met twee locaties in de wijk Waterland. Als team bieden wij de leerlingen een veilige plek waar ze zichzelf kunnen zijn en waar ze zich thuis voelen, alleen dan kunnen kinderen tot leren en ontwikkelen komen. Een kleinschalige school helpt daarbij enorm. We kennen elkaar allemaal en dat wordt bij ons op school als heel waardevol ervaren.

Op De Duif is er veel aandacht voor de basisvakken. Wij geloven erin dat wanneer je goed kunt lezen en rekenen de wereld voor je opengaat! Daarnaast zijn er veel momenten waarop leerlingen hun andere talenten kunnen laten zien en ontwikkelen. Ons streven is om onze kinderen op te leiden tot goed samenwerkende wereldburgers.

Goed en doelgericht onderwijs staat bij ons voorop. We werken met moderne methodes en volgens nieuwe inzichten. We zien u, ouders/ verzorgers, als ervaringsdeskundigen en gaan graag voor een korte lijn tussen school en thuis.

Wanneer u geïnteresseerd bent nodigen we u graag uit voor een gesprek en een rondleiding. Via de knop contact, kunt u op het contactformulier uw gegevens achter laten.Wij vertellen dan over onze school en natuurlijk kunt u uw vragen stellen, maar bovenal ziet u ons team en de leerlingen aan het werk. De Duif, een school om trots op te zijn.

Meer over de school

Contact

directie@deduif-nissewijs.nl
Schoolleider: Annabelle van Wijk

Locatie Salamanderveen

Salamanderveen 354
3205 TG Spijkenisse

(0181) 640678

Locatie Snoekenveen

Snoekenveen 947
3205 CK Spijkenisse

(0181) 641003

KVK 40385022
Vestigingsnr. 000004620755 Salamanderveen 354
Vestigingsnr. 000004620739 Snoekenveen 947

Het nieuws uit De Duif

Nieuws

Agenda